TOIMITUSEHDOT

Hei Helsinki Studio on verkossa toimiva brändi ja verkkokauppa, joka toimittaa tilauksesta valmistettavia lifestyle-tuotteita sekä vaatteita. Jokainen tuote valmistetaan print-on-demand -periaatteella tilauksesta yhteistyökumppanimme Printfulin toimesta. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät alv:n. Hei Helsinki Studio pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Hei Helsinki Studion tuotteita tilataan verkkokaupassa lisäämällä tuote/tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne. Tällä hetkellä käytössä ovat maksutapoina PayPal sekä Stripe-luottokorttimaksut. Tilauksen yhteydessä tilaajalta kysytään yhteystiedot tilauksen toimitusta sekä asiakassuhteen hoitoa varten. Voit lukea  tietojen käytöstä tarkemmin tutustumalla tietosuojaselosteeseemme sekä toimitusehtoihimme. 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Hei Helsinki Studio -verkkokaupassa maksutapana toimivat tällä hetkellä PayPal sekä Stripe-luottokorttimaksut. Lisäämme verkkokauppaamme lisää maksutapoja tulevaisuudessa.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kun olet tehnyt tilauksen ja olemme vastaanottaneet sen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löytyvät tilauksen tiedot. Tarkistathan aina tilausvahvistuksesta, että kaikki tiedot ovat oikein ja olethan yhteydessä asiakaspalveluumme hello @ heihelsinki.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi. Sällytä tilausnumerosi ja mahdollinen asiakasnumerosi ja valmistaudu llmoittamaan ne samalla, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme. Näin pystymme nopeimmin selvittämään tilauksesi tilan.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Kaikki hinnat sisältävät toimitus- ja postimaksut EU-maihin. Kaikki Hei Helsinki Studio -tuotteet valmistaa ja painaa tilauksesta yhteistyökumppanimme Printful, joka myös postittaa tilauksesi suoraan sinulle ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Tilauksen toimittaa Posti, jolta saat tietoa tilauksesi seurannasta Postin sovelluksessa ja/tai tekstiviestillä/sähköpostilla.

TOIMITUSAIKA

Tilauksesi tekemisen jälkeen tilauksesi valmistaminen yhteistyökumppanimme Printfulin toimesta vie noin 2-5 päivää. Tämän jälkeen tuote lähetetään sinulle ja keskimääräinen toimitusaika Suomeen on 5-7 arkipäivää. .Lisätietoa toimitusajoista löydät Printfulin sivuilta. Joissain toimituksissa saattaa olla tällä hetkellä viivästystä COVID-19 -tilanteesta johtuen.

PALAUTUSEHDOT

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme hello @ heihelsinki.fi.

Tuotteet on palautettava viimeistään 4 viikon kuluessa sen vastaanottamisesta. Tutustuthan yhteistyökumppanimme Printfulin palautusehtoihin ennen palautusta.

Lähetyksen palautusosoite (Prinfulin toimipiste):

Plienciema 5

Marupe 

Marupes novads

LV-2167

Latvia


HUOM! Tätä osoitetta tulee käyttää ainoastaan tuotteiden palautukseen.

Kun palautuksesi on saapunut Printfulille, Hei Helsinki saa tästä sähköposti-ilmoituksen.