Tietoa tuotteistamme

Hei Helsinki Studio sai alkunsa rakkaudesta Helsinkiin. Hei Helsinki Studion sydän ovat Helsingin paikkojen, sesonkien ja kaupunginosien inspiroimat sisällöt kuten Stooreja Stadista -blogi sekä uutiskirje. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy muutamia Helsinki-aiheisia tuotteita.

Hei Helsinki Studio -tuotteet

Hei Helsinki Studio -tuotteiden kuosit on suunniteltu Helsingissä. Jokainen tuote valmistetaan yksitellen tilauksesta Latviassa ns. “cut and sew”-periaatteella.

Kun tilaat Hei Helsinki Studio -tuotteen, kuosi printataan kankaalle, kangas leikataan ja tuote ommellaan valmiiksi Latviassa sekä myös postitetaan sinulle suoraan valmistajalta.

Tuotteita ei siis ole valmiina varastossa, vaan tuotteen valmistus alkaa sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupastamme. Koska jokainen tuote valmistetaan kokonaan tilauksesta, ei tekstiilituotannon ylituotantoa tai -varastoja pääse syntymään.

 

Helsinkiläisten pienyrittäjien tuotteet

Hei Helsinki Studio -verkkokaupan valikoimiin on mahdollista saada myyntiin myös Helsinki-aiheisia helsinkiläisten pienyrittäijen tuotteita. Jos haluaisit tuotteesi myyntiin verkkokauppaamme, laita viestiä hello@heihelsinki.fi