Little City Friends -malliston tarina

Little City Friends -malliston tarina

Kaikkien aikojen ensimmäinen Hei Helsinki Studio lastenvaatemallisto, rakkaudella Helsingissä suunniteltu Little City Friends Collection on pian täällä! 

Little City Friends -mallisto on omistettu sekä lapsille että luonnolle, jotka molemmat ovat Helsingille ja koko maailmalle erittäin tärkeitä ja huolenpidon arvoisia, äärettömän kalliita aarteita. <3 Idea mallistoon saikin alkunsa halusta luoda jotakin konkreettista sekä kaikkein pienimpien kaupunkilaisten että pääkaupunkiseudun upeiden luontokohteiden hyväksi.

Lapsissa on Helsingin tulevaisuus ja meillä on unelma, että tulevaisuudessakin Helsinki saa säilyä lapsiperheille vetovoimaisena ja hyvänä paikkana asua. Meillä on unelma Helsingistä, jossa lapset ja nuoret saavat näkyä ja kuulua, harrastaa ja toteuttaa itseään sekä tuntea turvallisuutta, rakkautta sekä hyväksytyksi tulemisen tunnetta. 

Kaupunkiluonto Helsingissä on äärettömän upea ja tarjoaa virkistävää voimaansa jokaiselle kaupunkilaiselle. Meillä on unelma, että tulevaisuudessakin lähiluonnon lumo ja luontokokemusten rentouttava voima olisivat helposti kaikkien ulottuvilla, tulotasosta tai yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta. Meillä on unelma, että kaupungin kasvusta huolimatta lähiluonto Helsingissä saa säilyttää elinvoimansa ja tarjota ikimuistoisia luontokokemuksia jokaiselle jo lapsuudesta asti.

Little City Friends -malliston lastenvaatteissa seikkailevat Helsingin kaupunkiluonnosta tutut suloiset eläinystävät. Ensimmäisessä vaiheessa mallistosta esittäytyvät varmasti kaikille kaupunkilaisille livenäkin tutuiksi tulleet hahmot, supersöpö The City Bunny sekä rohkean räväkkä The City Seagull. Nämä ystävykset seikkailevat niin T-paidoissa, huppareissa, pipoissa kuin jumppakasseissakin eri värisissä kuoseissa. Kumpi on sinun suosikkisi?

Kaikki Little City Friends -malliston tuotteet on suunniteltu "play and joy first" -ajatuksella. Leikki ja ilo ennen kaikkea - kaikki muu tulee sen jälkeen. Annetaan lasten olla lapsia, temmeltää ja touhuta - vaatteiden mukavan pehmeät materiaalit ja rento mitoitus takaavat sen, että näissä vaatteissa niin pihaleikeissä rymyäminen, metsäretket kuin kaupunkireissukin sujuvat mukavasti.

Valitsemalla Little City Friends -malliston tuotteen teet myös hyvää <3 Koska helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointi on aivan erityisesti lähellä sydäntämme, Hei Helsinki Studio lahjoittaa jokaisesta myydystä Little City Friends -tuotteesta 1 € Pääkaupunkiseudun Hope ry :lle vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. <3

Little City Friends -mallisto näkee päivänvalon Helsingin syyslomaviikolla 42. 

 

Takaisin blogiin