Helsingin leikkipuistot kesällä

Helsingin leikkipuistot kesällä

Tiesitkö, että Helsingin leikkipuistot ovat kesällä ihan huippupaikkoja lapsiperheille - kenties jopa maailman parhaita leikkipuistoja, jos niin voi itse paikallisena todeta?

Helsingin leikkipuistot tarjoavat kesällä monenlaista tekemistä niin kesälomaansa viettäville koululaisille kuin pikkulapsiperheillekin.

Yksi tunnetuimmista ja mainetta keränneimmistä asioista, mistä Helsingin leikkipuistot kesällä ovat tuttuja, ovat maksuttomat puistoruokailut kesä- ja heinäkuussa. Puistoruokailu on tarkoitettu ensisijaisesti puistossa yksin oleville koululaisille, mutta se on myös nuorempien puistossa olevien lasten käytettävissä. Puistoruokailuun tarvitaan mukaan omat astiat ja aterimet. 


Toinen kiva juttu, minkä Helsingin leikkipuistot kesällä tarjoavat, on monesta puistosta löytyvä kahluuallas. Etenkin kuumana kesäpäivänä erittäin suosittu aktiviteetti perheen pienimmille!

Helsingin leikkipuistoista löytyy myös kattavasti kesäaikaan erilaisia leikkivälineitå, hiekkaleluja sekä esimerkiksi eri kokoisia pieniä polkupyöriä. Tekemistä siis riittää vaikka ihan koko päiväksi!

Kuumana kesäpäivänä mukaan kannattaa muistaa ottaa juomapullot sekä suojata pää kunnolla päähineellä - myös aikuisen on hyvä napata vaikkapa lippis mukaan. UV-vaatteet ovat kätevät lapsille vesileikeissä ja mukana kannattaa olla myös rantapyyhe, joka toimii oivallisesti piknik-vilttinäkin.

 

Takaisin blogiin