AW22 New Beginnings -malliston tarina

AW22 New Beginnings -malliston tarina

Pian on aika palata koulun penkille, toimistolle - tai mihin ikinä kukakin meistä kesän jälkeen suuntaakaan. Osalla meistä stepit ovat selvät - osa taas ehkä vasta etsii paikkaansa maailmassa.

Suunnitellessamme syksyn 2022 mallistoa halusimme luoda jotakin enemmän kuin vain perinteisen "back to school" tai "back to business" -malliston. New Beginnings -malliston kantavana teemana onkin suurempi ajatus ja visio siitä, että meillä ihan jokaisella on mahdolllisuus aloittaa uudelleen ja löytää uusia polkuja elämässään. Jokainen meistä on oma uniikki yksilönsä, jolla on oma ainutlaatuinen tarinansa - ja kaikki tarinat ovat samanarvoisia, eikä yksilkään ole parempi muita.

Oletpa sitten startup-founderi, stadilainen duunari tai vielä omaa polkuaan etsivä oman elämänsä sankari, tämä mallisto on kunnianosoitus juuri sinulle. Onpa opinahjosi korkeakoulu, elämänkoulu tai mitä tahansa siltä väliltä, ovat tuotteemme suunniteltu rakkaudella arkeasi ihastuttamaan.

Saakoon New Beginnings -mallistomme luoda ympärilleen lempeyttä, positiivisuutta ja ystävällisyyttä kaikkia kanssaihmisiä kohtaan. Toivomme, että malliston aivan erityisesti arkeen suunnitellut tuotteet tuovat iloa ja myötätuntoa jokaisen meidän elämäämme ja päiviimme, riippumatta siitä missä ja miten niitä vietämme.

Hei Helsinki Studio AW22 New Beginnings -mallisto julkaistaan 25.7.2022.

 

 

 

Takaisin blogiin